Referenskunder

Carina Kindkvist har sedan 2002 drivit sitt företag CoachHuset, ett företag som förmedlar coacher och erbjuder lokaler för samtal i Sverige. Men innan dess var Carina en kvinna med en idé – och gick till Nyföretagarcentrum, nuvarande Företagsakuten, för att få expertrådgivning.

Carina Kindkvist har en bakgrund inom IT-branschen och hade under många år jobbat i en rad olika positioner inom det fältet. Det var under sin mammaledighet 2001 som Carina började att fundera på om hon skulle göra något annat och idén om att starta eget väcktes till liv. Carina berättar om hur hon hade så mycket hon ville göra med sitt företag och samlade alla sina idéer och bokade in ett möte hos Nyföretagarcentrum för att få professionell rådgivning och stöd.


Carina minns hur hon blev positivt överraskad av hjälpen hon fick hos Nyföretagarcentrum. –Konsulten var så säker och trygg, förklarar Carina. Under det första mötet fick hon rådet att det var viktigt att fokusera och konkretisera alla sina idéer; om hon skulle starta företaget nu skulle det vara för spretigt. Det bokades in fler möten och tillsammans såg de på affärsplaner och Carina kunde tillslut få fram något konkret: CoachHuset, ett företag som förmedlar coacher och säljer coachrelaterade tjänster. 2002 sa Carina upp sig från sitt jobb och siktade nu in sig på att starta och driva CoachHuset.


Idag ser hon hur viktigt det var för henne att be om experthjälp med att starta sitt företag. – Att starta företag är att ta en stor risk, berättar Carina. Hon (konsulten på Nyföretagarcentrum) hjälpte mig att samla mina tankar mer konkret för att kunna starta ett företag med en god grund.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!