Christina Pihl

Christina är konsult inom hållbart företagande och arbetar bl a som hållbarhetsstrateg och hjälper företag, organisationer, startups, ideella föreningar och entreprenörer med att utveckla en hållbar affärsmodell.

I rollen som Verksamhetschef för Startup Lidingö är det fokus på affärsrådgivning för nystartade företag men även inom expertrådgivning i hållbart företagande.

Christina har arbetat med marknadsföring, affärsutveckling och hållbarhet i över 20 år inom både B2B och B2C på internationella bolag. Hon har erfarenhet från olika branscher såsom telekom, jordbruk och industri och har jobbat i flera ideella organisationer. Hon har arbetat både som marknadschef, produktchef samt projektledare utöver de olika konsultuppdragen.

Christina rådger i bla. Statens krispaket, affärs- och verksamhetsutveckling och marknadsföring och kan hjälpa till med att skapa både affärsplaner och marknadsplaner samt utbildar inom hållbart företagande.

Christina Pihl driver konsultbolaget Pihl&Partner


Boka rådgivning:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!