Helen Iwefors Häggblom

Helen Iwefors Häggblom driver kommunikationsbyrån Purpose PR & Kommunikation.

Helen är PR-konsult och hållbarhetsstrateg och hjälper småföretagare, organisationer, startups, ideella föreningar och entreprenörer med att nå fram med sin kommunikation. Byråns fokus ligger på syftesdriven kommunikation, PR och företagens samhällsengagemang (CSR).

Helen har arbetat med PR, kommunikation och hållbarhetskommunikation i nästan 20 år inom både B2B och B2C på internationella bolag. Hon har bakgrund från retailbranschen och har jobbat nära flera ideella organisationer. Hon har arbetat både som presschef, kommunikationschef, CSR-chef samt projektledare. Helen arbetar idag med kunder som Barnfonden, Sparks Generation, VarUnik och Sabina & Friends.

Helen är utbildad i kommunikation och strategisk PR på Mittuniversitetet och Södertörns Högskola. Dessutom är hon utbildad inom strategisk hållbarhetskommunikation Berghs School of Communication, och är diplomerad Social Hållbarhetsstrateg.

Helen rådger i bla. krishantering, internkommunikation och traditionellt pressarbete och kan hjälpa till med att skapa både krisplaner och kommunikationsplaner samt medietränar talespersoner.

Boka rådgivning:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!