Inspirationsträff för företagare - Hållbart företagande

2022-11-29

Varmt välkomna till Startup Lidingö och Lidingö Stad Näringsliv inspirations- & startupevent på temat Hållbart Företagande.
Under denna inspirationsträff kommer ni få lyssna på Gunilla Östberg, Hållbarhetsexpert och författare av boken Hållbara affärer - Så ökar du företagets konkurrenskraft och lönsamhet. Gunilla är också en av initiativtagarna till nätverket, Ett Hållbart Lidingö. Gunilla har lång erfarenhet av att driva hållbarhetsfrågor och hur man praktiskt ställer om både företag och städer.
Dessutom gästas vi av Christoffer Wildeke från Almi Företagspartner som kommer presentera Almis Framtidsgenerator, som är till för företag och entreprenörer som vill få ett kunskapslyft, få underlag till en hållbarhetsstrategi, eller behöver hjälp med varumärkesbyggande insatser.
Andra medverkande är Jessica Welin-Berger, verksamhetschef på Startup Lidingö, Malin Rosenqvist, Lidingö Stads Näringslivschef samt Camilla Lengborn, utvecklingsledare Lidingö stadsbibliotek, som kommer presentera sitt erbjudande till blivande entreprenörer, startups och egenföretagare.
Vi bjuder på glögg, kaffe, te och pepparkakor.
Varmt välkomna att mingla och nätverka tillsammans med oss!
NÄR: 29 november kl. 15:45
VAR: Lidingö Stadshus i lokalen Fjäderholmarna
OSA: Via FB-eventet här el via mail till info@startuplidingo.com

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den här webbplatsen använder cookies för förbättra din användarupplevelse, för säkerhetsrutiner och för statistik. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!